Wagenpark

Transportbedrijf van Houte Transport B.V. biedt een breed scala aan diensten, maar is gespecialiseerd in het transportgebied dat betrekking heeft op het agrarische vlak.

Het moderne wagenpark is daar ook grotendeels op aangepast. Vandaag de dag heeft Van Houte Transport vijf combinatievrachtwagens, eenendertig trekkers en ongeveer vijfenzestig opleggers. Deze opleggers bestaan uit kiptrailers, onderlossers, tautliners, containerchassis en trailers met een ‘walking floor’. Deze laatste kunnen naast pallets ook losse stortladingen vervoeren. Tevens beschikken wij over meeneemheftrucks. van Houte Transport zorgt ervoor altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de vrachtwagenbranche.

Modern
Van Houte Transport heeft vrijwel als enige transportbedrijf in Nederland onderlossers met ventilatoren. De ventilatoren zorgen voor een constante temperatuur en gelijkmatige luchtcondities in de trailer, wat de producten uiteraard zeer ten goede komt. Daarnaast investeert Van Houte Transport veel in haar wagenpark en materieel en wil dit ook in de toekomst blijven doen.

Van Houte Transport B.V.

Bedrijventerrein Nishoek
Nishoek 34
4416 PE Kruiningen

+31(0)113-320320
info@houtetransport.nl